Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

USB Stick met micro usb

Groen
Rood
Blauw
Zwart
Paars
Zilver
Goud
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

USB stick met micro usb

Goedkoop een bedrukte usb stick met micro usb bestellen die handig is voor onderweg? Dat kan op www.mijnUSBstickwereld.nl! De aluminium USB stick heeft aan de ene kant een normale USB stick aansluiting en aan de andere kant een micro USB connector. De micro USB connector kan in alle Android apparaten aangesloten worden. Zo kun je ook op je mobiele apparaten gebruik maken van de roteerbare USB stick met logo. De USB stick met micro usb is daarom ideaal voor onderweg. De twister USB stick is gemaakt van aluminium en kan daardoor goed tegen een stootje.

Goedkope full-colour bedrukking

Laat uw bedrijfsgegevens in de vorm van uw bedrijfsnaam, logo of slogan op de draaibare geheugensticks bedrukken. Zo krijgt u een ideaal relatiegeschenk! U kunt de USB stick met micro usb en bedrukking weggeven aan uw klanten en zakelijke relaties. De USB-sticks van aluminium zijn een goede reclamedrager voor uw bedrijf en zullen uw bedrijf zeker goed promoten. Wij voorzien de USB sticks goedkoop van een full colour bedrukking. Ook kunnen de mooie aluminium geheugensticks voorzien worden van een gravure.  Door de USB-sticks te laten graveren krijgen ze een net wat chiquere uitstraling. De bedrukte usb stick met micro usb is verkrijgbaar in verschillende geheugencapaciteiten variërend van 1GB tot aan 32GB.

Grootste assortiment aan USB sticks met bedrukking

Vraag gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel of een offerte aan op onze website. Het digitale voorstel geeft u alvast een beeld van het eindresultaat van de USB sticks met uw bedrukking erop. Dit kan u bijvoorbeeld helpen wanneer u nog twijfelt tussen verschillende USB sticks. Bij USB stick wereld streven wij altijd naar een snelle levering. Wilt u uw bestelling extra snel in huis hebben? Vaak is er de mogelijkheid om uw bestelling met een spoedlevering te versturen! Voor de mogelijkheden hiervoor kunt u even contact opnemen met onze medewerkers. Bij USB stick wereld vindt u de beste online webshop met het grootste assortiment aan USB sticks met bedrukking. Ook onbedrukt leveren wij de twister USB sticks bij u thuis. Wij zijn de specialist in relatiegeschenken! 

Specificaties
Afmeting37,5 x 15 x 8,5 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting33 x 6 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Standaard levertijd14 werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons