Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

USB sticks in eigen vorm

Er komen geen producten overeen met de selectie

USB sticks custom made

Unieke USB-sticks ontwerpen

De samenleving is steeds verder aan het digitaliseren en USB-sticks zijn dan ook niet meer weg te denken. Dagelijks worden de geheugensticks gebruikt om belangrijke bestanden op te slaan en gemakkelijk te transporteren. Doordat USB-sticks vaak onder ogen komen, zijn het ideale reclamedragers. Wij kunnen alle geheugensticks en andere USB artikelen voorzien van een bedrukking, gravure of full colour opdruk. Zodoende kunt u uw eigen unieke USB-stick ontwerpen die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

Custom made USB-sticks in eigen vorm

De custom made USB sticks kunt u door ons laten maken in uw eigen gewenste vorm. Er zijn diverse modellen beschikbaar voor de eigen vorm USB stick. De memorysticks zijn leverbaar in alle gewenste opslagcapaciteiten en kunnen online worden besteld via onze webshop. Daar kunt u tevens overzichtelijk producten met elkaar vergelijken. Vraag gratis een offerte aan voor één of meerdere producten of bestel direct de custom made usb sticks online. Naast de eigen vorm USB geheugensticks kunt u ook kiezen voor een standaard vorm zoals een ster, cirkel, veelhoek, ovaal of rechthoek. Geheel naar uw wens bedrukken wij de sticks met uw belangrijkste bedrijfsgegevens. De exclusieve USB-sticks kunt u bestellen in kleine en in grote aantallen, bedrukt of onbedrukt.

Geheugensticks voorprogrammeren met data

 

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de in- en verkoop van unieke relatiegeschenken waaronder geheugensticks. Ons team bestaat dan ook uit specialisten die weten waar ze het over hebben! Zij denken graag mee en streven ernaar om een relatiegeschenk te ontwerpen dat voldoet aan uw ideeën en dat past bij uw doelgroep. Maak ons uw wensen kenbaar en onze ontwerpstudio gaat voor u aan de slag om gratis en geheel vrijblijvend een ontwerp voor u te maken. Vervolgens leveren wij u een proefdruk zodat u de custom made geheugensticks vooraf digitaal kunt beoordelen. Wij gaan pas aan de slag met de productie wanneer wij uw goedkeuring hebben. Zodoende komt er niemand voor verrassingen te staan! Naast het personaliseren van de buitenkant van de USB stick, zijn wij ook in staat om de sticks voor te programmeren met geüploade data. Dit maakt de custom made geheugenstick het ultieme promotiemiddel!

Bel mij terug!
Advies nodig?