Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Metallic twister usb stick

Groen
Rood
Wit
Donkerblauw
Donkerrood
Blauw
Oranje
Zwart
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Budget twister USB-stick met opdruk

Bent u op zoek naar een budget twister USB-stick met opdruk? Bij mijnusbwereld.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment aan mooie en goedkope twister geheugensticks. Een rotate USB-stick is een functionele USB stick die gebruikt kan worden als relatiegeschenk of promotiemiddel. Een twister geheugenstick met bedrukking wordt dan ook in vele branches gebruikt. Op scholen of op het werk, maar ook thuis is een budget USB-stick altijd handig! U kunt gemakkelijk foto’s en andere bestanden bewaren op de sticks. Door het kleine formaat van de USB-sticks kunt u deze metalen twister USB sticks gemakkelijk uitdelen en gebruiken. Een USB-stick met bedrukking kunt u goed gebruiken als promotiemiddel. Laat de USB-sticks bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of website en u creëert een uniek budget relatiegeschenk! 

USB-stick als relatiegeschenk

Een USB-stick als relatiegeschenk is zeker een goede keuze! U heeft veel keuze als het gaat om het ontwerpen van de sticks. U kiest de kleur, bedrukking of gravure als personalisatie van de metalen twister USB, en wij zorgen ervoor dat het eruit komt te zien zoals u het wilt! De sticks kunnen bedrukt worden tot wel 4 verschillende kleuren. Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Gebruik de bedrukte twister USB-sticks met uw bedrijfsgegevens als promotiemiddel en deel ze uit op bijvoorbeeld opendagen en evenementen. U zult veel mensen blij maken met de mooie custom made USB-sticks van metaal.

Online USB-sticks bestellen

De USB-sticks met opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten. U heeft keus uit 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Ook zijn deze metalen Twister USB-sticks leverbaar in vele kleuren waarin de goedkope geheugensticks verkrijgbaar zijn. Online USB-sticks bestellen? Dat zit u bij mijnusbwereld goed! Bij USB-stick wereld kunt u zelf uw USB-sticks met opdruk ontwerpen. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u gratis en geheel vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen voor deze twister USB sticks. Een digitaal voorstel geeft u alvast een beeld van het eindresultaat van uw eigen ontworpen USB-sticks met bedrukking. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Specificaties
Afmeting60 x 19 x 10 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting25 x 12 mm
Minimale afname100 stuks
Maximale aantal kleuren4 kleuren
Optie voor gravureJa
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Standaard levertijd14 werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons