Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Geheugensticks bedrukken

Geheugensticks personaliseren

Zit uw eigen geheugen vol? Laat de memorysticks het van u over nemen! De USB sticks kunnen gebruikt worden voor het opslaan van belangrijke bestanden, jaarverslagen, catalogi, presentaties en wachtwoorden. Geef de USB stick een eigen identiteit mee door middel van een bedrukking of gravering. Zodoende creëert u een relatiegeschenk om nooit meer te vergeten! Ons assortiment aan exclusieve USB geschenken is enorm! Van credit card geheugensticks tot USB pennen met gravering en van duurzame houten USBsticks tot gegraveerde memorysticks die oplichten wanneer ze in de computer zitten. Wij hebben usbsticks in diverse prijscategorieën zodat er voor elk budget en voor iedere marketingactie een geschikte memorystick is. Bedrukte USB sticks mogen niet ontbreken binnen een bedrijf!

USB sticks bestellen met logo

Door de geheugensticks te laten bedrukken of graveren met uw bedrijfsgegevens, komt uw logo onder veel ogen waardoor uw naamsbekendheid alsmaar groter wordt. Bedrukte USB sticks worden veelvuldig gebruikt en zijn daarom perfecte reclamedragers. Indien gewenst kunnen wij de gepersonaliseerde geheugensticks voor programmeren met door u aangeleverde data. Zo kunt u niet alleen de buitenkant van de sticks personaliseren maar ook de informatie op de stick! Wilt u graag een drukproef hebben alvorens wij beginnen met het produceren van de unieke USB sticks? Wij maken gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel voor u. Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen, start de drukkerij met het drukproces. Daarnaast is er de mogelijkheid om custom made USB sticks te bestellen! U kunt de geheugensticks in eigen vorm laten maken, passend bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Aan de hand van uw ideeën, doelgroep en budget maken wij geheel kosteloos een ontwerp voor u!

USB sticks vergelijken en bestellen

 

Wij hebben de USB-sticks onderverdeeld in verschillende categorieën om het voor u als klant wat overzichtelijker te maken. Via onze webshop kunt u diverse geheugensticks met elkaar vergelijken, met of zonder bedrukking. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u de bedrukte USB-sticks direct online bestellen. Dankzij jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche, zijn wij in staat om snel en veilig usb-sticks met logo te leveren zodat u meteen kunt beginnen met het promoten van uw bedrijf!

Bel mij terug!
Advies nodig?