Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte dieren USB sticks

Bedrukte dieren USB sticks

Bedrukte dieren USB sticks besteld u snel en gemakkelijk via mijnusbwereld! Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk of promotiearikel bent u hier zeker aan het juiste adres. U kunt de bedrukte dieren USb sticks in verschillende formaten bestellen, van 1GB t/m 16GB. Zo zit er voor u altijd een geschikte keuze bij. Ook heeft u de keuze uit verschillende dieren, welke natuurlijk erg opvallen in vergelijking met de simpele zwarte USB sticks. Bent u benieuwd hoe uw logo eruit zou komen te zien op de USB stick of wilt u graag kijken hoe uw ontwerp op de USB stick geplaatst kan worden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale drukproef aan. Het is natuurlijk ook mogelijk een gratis offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

USB stick dieren met logo

De USB stick dieren met logo is volledig naar uw eigen wensen te bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo laten drukken, maar ook uw website of een ander eigen ontwerp naar keuze. Komt u er niet helemaal uit? Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met ons team, zij helpen u graag bij het onwerpen van een USB stick naar uw eigen wensen. De bedrukking van de dieren USB stick wordt gedaan aan de achterkant, zodat de bedrukking van het dier aan de voorkant volledig intact blijft. Door het opvallende uiterlijk van de USB stick in combinatie met uw bedrijfsgegevens is het een echte eye-catcher, die wanneer anderen hem zien ook zeker zal zorgen voor meer naamsbekendheid.

Snelle levering dieren USB sticks

Door de snelle levering van de USB sticks heeft u deze binnen no-time bedrukt of onbedrukt op uw bureau liggen. U besteld de USB sticks snel en eenvoudig via usbstickwereld. Heeft u de bedrukte USB sticks binnen zeer korte tijd nodig? U kunt dan het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen met u de mogelijkheden van een eventuele spoedlevering doornemen. U kunt ons bereiken via de mail, chat of per telefoon. Neemt u ook voor andere vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021