Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Creditcard usb stick

1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
100
200
300
500
1.000
2.000
3.500
Anders

Informatie

Credit card USB-stick

De credit card USB-stick met logo kan op beide kanten worden voorzien van een full colour bedrukking, waardoor hij uitermate geschikt is als relatiegeschenk. De credit card flashdrives beschikken over een ruim oppervlak wat bedrukt kan worden. Uw bedrijfsgegevens zullen dan ook goed zichtbaar zijn op de ultradunne USB-sticks en de bedrukking is mogelijk in alle kleuren. Wij bedrukken zeer goedkoop de credit card USB-stick met uw bedrijfsgegevens waardoor u de mooie USB-sticks met bedrukking kunt gebruiken om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Uw klanten en relaties zullen de bedrukte credit card geheugensticks vaak gebruiken en overal mee naar toe nemen. Zo zullen vele mensen uw logo op de bedrukte credit card USB-sticks zien staan. Deze gepersonaliseerde Credit card USB-sticks zorgen natuurlijk voor een goede naamsbekendheid van  uw bedrijf.

Credit card USB-stick  met opdruk

Op www.mijnusbstickwereld.nl vindt u de beste online webshop voor USB-sticks met of zonder bedrukking in de vorm van een credit card. Wij zijn gespecialiseerd in relatiegeschenken en het goedkoop bedrukken ervan. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag verder met het ontwerpen van de perfecte USB-stick in de vorm van een credit card met opdruk voor uw bedrijf! Een credit card USB-stick heeft dezelfde maat als een normale credit card. Deze credit card relatiegeschenken hebben dus een functionele afmeting om uit te delen, maar ook om te gebruiken.

Credit card USB-sticks

Via onze website kunt u gratis en zonder verplichtingen een digitaal voorstel aanvragen voor de credit card USB-sticks. Hierbij kunt u zien hoe de personalisatie op de credit card USB-stick uiteindelijk wordt. Op de offerte wordt te totale prijs voor de oplage en bedrukking berekend. Wij leveren deze Credit-Card USB-sticks in grote en kleine oplagen goedkoop voor een lage prijs. Heeft u nog vragen over deze credit card USB-sticks? Neem dan via onze chat, mail of telefoon contact op met onze USB stick specialisten.

Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons