Dit zeggen onze klanten

Sport USB Sticks

Deze Sport USB sticks met eigen ontwerp zijn perfect als relatiegeschenk of promotiemateriaal om uzelf als bedrijf op de kaart te zetten. Gaat u naar een sportvereniging of een sportwedstrijd? Zorg dan dat niemand het evenement verlaat zonder uw eigen bedrukte USB sticks. U kunt gemakkelijk uw bedrijfslogo of website op de achterkant van de USB stick laten drukken en een hoop naamsbekendheid genereren. Niemand zal uw bedrijf meer vergeten door dit ongelofelijk toepasselijke aandenken.

Meer lezen >

Sport USB Sticks bedrukken

Door uw logo of eigen ontwerp op de bedrukte sport USB sticks te laten drukken kunt u een groot publiek bereiken met een simpel en alledaags voorwerp. De bedrukking zal op de achterkant van de memorystick komen te staan zodat het sportpersonage op de voorkant intact blijft. Wilt u weten hoe de USB sticks eruit komen te zien? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons om gratis en vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeld te laten maken. Zodra u volledig tevreden bent met het ontwerp zal ons team aan de slag gaan om de Sport USB sticks voor u te bedrukken. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons via de chat, mail of per telefoon.

Meer lezen >

Sport USB Sticks met logo

Omdat de bedrukte sport USB sticks voor specifieke sporten zijn gemaakt is dit een erg origineel promotieartikel of relatiegeschenk. De USB sticks zijn al vanaf zeer klein aantal te bestellen en kunnen in korte tijd geleverd worden. Heeft u de bedrukte of onbedrukte USB sticks zeer snel nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden van een spoedlevering te bekijken. Zorg met deze sport USB sticks dat u een onvergetelijke indruk achterlaat.

Meer lezen >