Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Muziek USB sticks

Deze muziek USB Sticks met eigen ontwerp zijn een uiterst geschikt relatiegeschenk of promotieartikel om uw publiek op beurzen of evenementen op een originele manier aan te spreken. Bent u bij een festival of concert? Zorg dan dat iedereen een van deze prachtige bedrukbare USB sticks mee naar huis neemt en uw bedrijf niet meer zal vergeten. U kunt de memorystick bijvoorbeeld in een goodie bag op een evenement doen en enorm veel mensen er blij mee maken. Laat uw logo of website op de USB sticks drukken en genereer zo een hoop naamsbekendheid.

Meer lezen >

Muziek USB sticks bedrukken

Bereik een grote groep mensen op een speciale manier met deze bedrukte muziek USB sticks. De memorystick wordt bedrukt op de achterkant zodat de muzikant altijd mooi blijft. Als u wil weten hoe de USB sticks eruit komen te zien als u ze bestelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons om gratis en vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeld aan te vragen. Zodra u volledig tevreden bent over het ontwerp van de bedrukte of onbedrukte USB sticks, gaat ons team aan de slag om de muziek USB sticks zo snel mogelijk te drukken en te leveren. Voor vragen kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen via de chat, mail of per telefoon.

Meer lezen >

Muziek USB sticks met logo

Door het grote assortiment aan originele muziek memorysticks zit er altijd een voor u tussen.  Zo heeft u een uniek geschenk of promotieproduct om uit te delen. Onze muziek USB sticks kunnen snel worden geleverd en zijn al vanaf een erg kleine oplage te bestellen. Heeft u de USB sticks met spoed nodig? Neem contact op met onze klantenservice om samen de mogelijkheden van een eventuele spoedlevering te bespreken. Laat een goede impressie achter met deze originele muziek USB sticks!

Meer lezen >