Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Prijs

Houten USB sticks graveren


Bedrukte houten USB Sticks

Houten USB sticks laten graveren

We zetten steeds meer en grotere bestanden op een USB flashdrive. Vandaar dat wij USB-sticks kunnen leveren met grote geheugencapaciteiten. Onze geheugensticks zijn leverbaar in diverse modellen, materialen, kleuren en prijscategorieën. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment op onze website. Via diverse personalisatie technieken kunnen wij geheugensticks voorzien van uw belangrijkste bedrijfsgegevens. Wilt u houten USB sticks laten graveren of gaat u voor een full colour bedrukking? Laat ons uw wensen horen en wij maken gratis voor u een digitale proef zodat u kunt zien hoe de persoonlijke bedrukking op de memorysticks komt te staan. Nadat wij uw goedkeuring ontvangen hebben gaan wij meteen aan de slag om zo snel mogelijk de USB-sticks bij u thuis te leveren. Bedrukt of onbedrukt, met of zonder gravure, in grote of in kleine aantallen, bij ons is alles mogelijk!

Milieuvriendelijke geheugensticks

Wilt u als bedrijf laten zien dat u geeft om het milieu? Verras uw klanten, personeel en relaties dan eens met een duurzaam relatiegeschenk! De houten USB-sticks zijn gemaakt van gerecycled en duurzaam materiaal en zijn daarom een milieubewuste keuze. In de huidige samenleving zijn USB artikelen haast niet meer weg te denken omdat we steeds meer aan het digitaliseren zijn. Belangrijke bestanden worden opgeslagen op een flashdrive en vervolgens wordt deze overal mee naartoe genomen. Dit maakt de milieuvriendelijke geheugensticks perfect als promotieartikelen! Wanneer u ervoor kiest de houten usb sticks te voorzien van een bedrukking of gravure, zal uw naamsbekendheid automatisch toenemen.

Duurzame USB-sticks

Heeft u al een keuze kunnen maken, dan kunt u via onze webshop de houten geheugensticks direct bestellen. Wilt u liever eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! U kunt de offertes gratis aanvragen voor één of meerdere USB geschenken via onze website. Neem gerust contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers indien u graag hulp heeft bij het zoeken naar het juiste relatiegeschenk. Aan de hand van uw budget, doelgroep en ideeën gaan wij aan de slag om zo goed en snel mogelijk een uniek relatiegeschenk te ontwerpen. Duurzame USB-sticks gemaakt van gerecycled materiaal zoals bamboe, hout of karton hebben een speciale uitstraling en zullen daarom nog lange tijd herinnerd worden!

Bel mij terug!
Advies nodig?