Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Prijs

Houten usb sticks

Houten USB-sticks

De duurzame USB-sticks zijn gemaakt van gerecycled en duurzaam materiaal en hebben een hoge kwaliteit. Doordat de memorysticks met opdruk gemaakt zijn van bijvoorbeeld gerecycled bamboe, hout of karton hebben ze een speciale uitstraling. Het is net iets anders dan de normale, standaard USB-sticks en daarom nog leuker om te gebruiken of om weg te geven!

Mooie relatiegeschenken met bedrukking die goed zijn voor het milieu, daar horen de duurzame USB-sticks zeker bij! De duurzame memorysticks met logo zijn ideaal als promotiemiddel voor uw bedrijf. U laat met de duurzame USB-sticks met opdruk zien dat u duurzaamheid een belangrijk item vindt en dat u graag milieubewust te werk gaat. Laat de exclusieve geheugensticks bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en er ontstaat een origineel relatiegeschenk! De eco USB-sticks met logo zijn verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten.

Een duurzame flash driver met bedrukking? Of een duurzame USB stick met gravure? Het grootste aanbod aan duurzame USB sticks met logo vindt u hier!

Bel mij terug!
Advies nodig?