Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte dieren USB sticks

Voor bedrukte dieren USB sticks bent u bij Mijnusbstickwereld aan het juiste adres! USB sticks worden op kantoor en thuis dagelijks gebruikt om documenten, afbeeldingen of andere bestanden op te slaan USB sticks kunnen bedrukt worden met uw logo. De bedrukte dieren USB sticks kunnen besteld worden met verschillende geheugens, namelijk van 1 GB tot en met 16 GB. Ook heeft u de keuze uit verschillende dieren die natuurlijk erg opvallen in vergelijking met de simpele zwarte USB sticks. Een bedrukte dieren USB stick is een perfect relatiegeschenk voor iedereen. Mijnusbstickwereld is een online leverancier van bedrukte USB sticks. Bij ons lig de prijs van het bedrukken van de USB sticks erg laag!

Meer lezen >

Dieren USB sticks online bestellen

De dieren USB sticks kunnen eenvoudig en snel bij ons op de website besteld worden. U kunt de dieren USB sticks zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. Wanneer u ervoor kiest om de dieren USB sticks te laten bedrukken met uw logo, zijn de USB sticks erg geschikt om uit te delen als relatiegeschenk of promotiemiddel op beurzen, evenementen of open dagen. De bedrukte USB sticks met logo worden dus vaak gezien, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Dieren USB sticks bedrukken

De dieren USB sticks kunnen volledig naar u wensen bedrukt worden. Zo kunt u de USB sticks laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De dieren USB sticks kunnen bedrukt worden in één kleur. De bedrukking wordt geplaatst op de achterkant van de USB stick, zodat het dier op de voorkant van de USB stick volledig intact blijft. Door de snelle levering van de dieren USB sticks heeft u deze binnen no-time op uw bureau liggen. Bent u benieuwd naar hoe de dieren USB sticks eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >