Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Prijs

Crystal USB sticks graveren


Bedrukte crystal USB Sticks

Gegraveerde geheugensticks

Onze memorysticks zijn te bezichtigen op onze website. Wij hebben alle geheugensticks onderverdeeld in verschillende categorieën om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken. Wij bieden USB-sticks in talloze kleuren, modellen en geheugencapaciteiten. De crystal USB sticks zijn gemaakt van glas en lichten op wanneer de USB stick in gebruik is. Deze kleur kunt u zelf bepalen. De sticks hebben een luxe uitstraling en kunnen geheel naar uw wens worden voorzien van een gravering. Een gegraveerde lichtgevende geheugenstick is een kwaliteitsgeschenk dat met open armen ontvangen zal worden door klanten, personeel en andere relaties. Door de glazen usbsticks te personaliseren met logo en tekst, creëert u het ultieme promotiemiddel voor uw bedrijf, vereniging of organisatie.

Crystal usbsticks met gravering

U kunt via onze webshop een vrijblijvende offerte aanvragen voor de glazen usbsticks met gravure of een van onze andere usbsticks. Heeft u al een keuze gemaakt, dan kunt u de gepersonaliseerde USB flashdrives direct online bestellen. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken en graveren ervan. Zodoende zijn wij in staat om goede kwaliteitsproducten te leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk de crystal usbsticks met gravering bij u thuis te leveren. Gepersonaliseerde items hebben een langere levertijd dan onbedrukte artikelen. Indien gewenst is spoedlevering mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn al jaren gespecialiseerd en zijn telefonisch te bereiken, via e-mail of via onze online chat.

Goedkope usb-sticks

 

Wij beschikken over diverse bewerkingstechnieken om uw bedrijfsgegevens op de USB artikelen aan te brengen. Bent u opzoek naar goedkope usb-sticks als give-aways, dan kunt u het beste kiezen voor een bedrukking. Voor optimale promotie kunt u de creditcard USB sticks bestellen. Deze zijn namelijk full colour te bedrukken over het complete oppervlak. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag om de geschikte USB-stick met bedrukking voor u te ontwerpen. U kunt geheel kosteloos een offerte aanvragen en een digitale proefdruk. Zo weet u zeker dat de bedrukking of gravering op de USB-sticks naar wens zal zijn.

Bel mij terug!
Advies nodig?