Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Prijs

USB stick credit card

USB sticks in creditcard formaat

USB sticks zijn niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. De memory sticks worden dagelijks gebruikt door veel mensen om belangrijkste bestanden op te slaan en gemakkelijk te transporteren van werk naar huis en andersom. In de loop der jaren zijn er veel verschillende modellen ontstaan op de traditionele USB stick. Tegenwoordig zijn er zelfs USB sticks in de vorm van een creditcard. Deze flashdrives zijn erg plat en hebben het formaat van een bankpas. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in de portemonnee bewaard worden bij de andere pasjes. Zo heeft u altijd uw belangrijkste documenten op zak! Wij kunnen alle soorten USB sticks bedrukken met uw eigen logo of tekst. De USB stick in pasjes vorm kan geheel naar uw wens worden ontworpen aangezien het mogelijk is om het gehele oppervlakte full colour te bedrukken.

Geheugensticks in diverse capaciteiten

De creditcard geheugensticks kunt u bestellen in diverse capaciteiten. Vindt u de bedrukte creditcard USB-stick te groot, dan kunt u kiezen voor onze mini krediet kaart USB-stick. Daarnaast hebben we platte usb-sticks in ronde vorm of vierkante vorm. Bekijk ons gehele assortiment aan te bedrukken geheugensticks op onze website! Wij zijn al jarenlang specialist in de relatiegeschenken branche en zijn daarom in staat om u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden. Hoe meer usbsticks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs!

USB cards bedrukken

 

Door de USB cards te bedrukken met logo en tekst, heeft u een uniek relatiegeschenk dat uw bedrijf optimaal zal promoten. Uw bedrijfsnaam zal onder veel ogen komen waardoor uw naamsbekendheid zal vergroten. De dubbelzijdig bedrukte usb stick kan tegen een lage prijs besteld worden via onze website. Wij streven ernaar om de gepersonaliseerde usb sticks zo snel mogelijk op het door u aangegeven adres te leveren. Bedrukte geheugensticks hebben een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen en onbedrukte flashdrives leveren wij binnen 2-5 werkdagen. Heeft u vragen over onze levertijden, wilt u meer informatie over spoedlevering of bent u geïnteresseerd in een van onze andere producten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn telefonisch bereikbaar of via onze online chat. De krediet kaart USB sticks behoren ongetwijfeld tot de populairste promotionele memorysticks die er zijn! 

Bel mij terug!
Advies nodig?