USB sticks bedrukken

Bedrukte USB sticks zijn praktische artikelen en onmisbaar in het dagelijks leven. Foto’s, video’s en documenten; alles wordt opgeslagen op USB sticks. Hierdoor zijn de USB sticks een populair geschenk om weg te geven aan relaties. De USB stick is een duurzaam geschenk doordat u bijvoorbeeld papierverspilling tegengaat. Ook zijn er USB sticks gemaakt van hout, wat beter is voor het milieu dan andere materialen.  

Mijnusbstickwereld beschikt over een ruim assortiment aan verschillende soorten USB sticks. Zo vindt u in ons assortiment de standaarduitvoeringen USB sticks zoals de Twister USB stick, maar wij beschikken ook over moderne uitvoeringen zoals een USB stick in de vorm van een credit card. Daarnaast vindt u bij ons bijvoorbeeld ook beroepen en dieren USB sticks.

Heeft u als doel om uw bedrijf of merk extra onder de aandacht te brengen? Dan zijn bedrukte USB sticks geschikte promotieartikelen. We bedrukken USB sticks met uw logo, tekst of afbeelding. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om onbedrukte USB sticks te bestellen.

Doordat de USB stick een artikel is dat door iedereen gebruikt wordt, zijn ze overal inzetbaar en kunt u ze uitdelen op alle evenementen en beurzen. U kunt alvast flyers of informatie op de USB stick opslaan, zodat de bezoekers dit thuis kunnen nalezen. Hierdoor zullen zij nog lang betrokken blijven bij uw organisatie dankzij de USB stick. Voorzien met uw reclame, komen de USB sticks overal. Dat is nog eens op een makkelijke manier reclame maken!

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten