Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Beroepen USB Sticks

USB sticks met eigen ontwerp zijn een leuk en praktisch relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf. Het is makkelijk uit te delen op beurzen of evenementen. Door het logo of de website van uw bedrijf op de beroeps USB sticks te laten drukken zal iedereen uw bedrijfsnaam kunnen zien . Hierdoor zult u een stuk meer naamsbekendheid genereren. Door het opvallende ontwerp van de USB sticks zal er veel naar gekeken worden en zeker bewaard worden. Door onze ruime keuze aan geheugencapaciteiten zit er voor u zeker een mooi formaat bij.

Meer lezen >

Beroepen USB Sticks bedrukken

De beroeps USB sticks zijn speciaal voor specifieke beroepen gemaakt. Hierdoor is het een erg origineel geschenk of promotieproduct. De bedrukte of onbedrukte USB sticks zijn al vanaf een kleine oplage te bestellen en kunnen snel geleverd worden. Heeft u de USB sticks binnen een hele korte tijd nodig? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden van een spoedlevering te bekijken. De metselaar USB stick is bijvoorbeeld erg leuk om uit te delen als relatiegeschenk op een bouwplaats of aannemersbedrijf.

Meer lezen >

Beroepen USB Sticks met logo

Door op de bedrukte beroeps USB sticks uw logo of website te laten zetten kunt u een groot publiek bereiken door deze uit te delen. Uw bedrukking wordt op de achterkant van de USB stick gedrukt. Wilt u weten hoe de memorysticks eruit komen te zien? Laat dan gratis en vrijblijvend een offerte en digitaal voorstel maken. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaat ons team aan de slag om de bedrukte beroeps USB sticks voor u te maken. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de chat, mail of per telefoon.

Meer lezen >