Filters

Kies een kleur
Kies het aantal GB
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Aluminium USB Sticks

De bedrukte aluminium USB sticks zijn een leuk en efficiënt relatiegeschenk of promotieartikel. Door een bedrukte USB stick uit te delen op beurzen en evenementen bereikt u veel mensen en genereert u meer naamsbekendheid. De aluminium USB sticks zijn bedrukt en onbedrukt te bestellen. Heeft u de USB sticks binnen zeer korte tijd nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden van een spoedlevering. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen via de chat, per e-mail of telefoon.
9,3
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Aluminium USB Sticks bedrukken

De aluminium USB sticks met opdruk zijn al vanaf kleinere aantallen te bestellen. Hoe meer USB sticks u koopt, hoe lager de kostprijs wordt. De aluminium USB sticks zijn naar uw eigen wensen te bestellen in full colour bedrukking. Wilt u een iets chiquere uitstraling? U kunt de aluminium stick ook laten graveren. Wilt u op voorhand al weten hoe uw ontwerp eruit komt te zien op de memorysticks? Laat dan gratis en vrijblijvend een offerte of digitaal voorstel maken, zodat u precies weet wat u in handen krijgt. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp gaat ons team voor u aan de slag om de USB sticks volledig naar uw wensen te bedrukken.

Aluminium USB Sticks met logo

Door het ruime aanbod van aluminium USB sticks zit er altijd een stick naar keuze voor u bij. U kunt de bedrukte of onbedrukte memorystick in verschillende modellen en kleuren bestellen. Ook is er een ruime keuze aan geheugengrootte, welke u zelf kunt bepalen. U heeft keuze uit de groottes 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB of 32GB. Op mijnusbstickwereld kunt u nog veel meer soorten USB sticks vinden. Zo hebben wij ook twister USB sticks, crystal USB sticks en zelfs houten USB sticks. Neemt u voor alle soorten een kijkje op onze site, mijnusbstickwereld.nl.